7 ζευγάρια διδύμων, περιμένουν να μαντέψτε τον καπνιστή!

Παρόλο που τα ταυτόσημα δίδυμα γεννιούνται με “σχεδόν ταυτόσημο” DNA, αυτό το DNA μεταβάλλεται καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής τους. Μπορεί να αλλάξει λόγω των τροφίμων που τρώνε, της περιβαλλοντικής τοξικότητας και των χημικών ουσιών που εκτίθενται στη ζωή τους. Πανομοιότυπα δίδυμα είναι επίσης εξαιρετικά υποκείμενα για μελέτη, διότι μας επιτρέπουν να παρατηρούμε τις επιπτώσεις της τοξικότητας στο ανθρώπινο σώμα σε δύο διαφορετικά σώματα με την ίδια γενετική σύνθεση. Επομένως, αν μόνο ένα δίδυμο έχει παρατεταμένη έκθεση σε κάτι σαν τσιγάρα, και το άλλο δεν το κάνει, μπορούμε να αξιολογήσουμε οπτικά κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες φυσικές αλλαγές που συμβαίνουν. Αυτές οι εικόνες λένε αυτή την ιστορία..

Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στο Boulder, η  γενετική διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο εάν και πώς σταμάτησαν οι καπνιστές.

Τα συναισθήματα παίζουν ένα μεγάλο μέρος του γιατί οι καπνιστές κρατούν το κάπνισμα.  Λένε ότι οι καπνιστές που θέλουν να εγκαταλείψουν το τσιγάρο, θα ωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από τα προγράμματα διακοπής της θεραπείας που ασχολούνται με τα συναισθήματα του καπνίσματος.

Κάποιοι λένε ότι ο θυμός είναι ορατός στα πρόσωπα πολλών καπνιστών, ίσως ακόμη και στα δίδυμα που παρουσιάζονται παρακάτω. Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών του προσώπου που αναγνωρίζουν τους καπνιστές είναι η γήρανση του δέρματος, οι σακούλες κάτω από τα μάτια και περισσότερες πτυχές και κορυφογραμμές γύρω από τα χείλη. Μπορείτε να μαντέψετε ποια δίδυμα είναι καπνιστές;

Είναι ο δίδυμος στα αριστερά ή στα δεξιά;

Στην πραγματικότητα, και οι δύο αυτοί αδελφοί είναι καπνιστές. Ωστόσο, ο αδελφός στα δεξιά έχει καπνίσει για 14 χρόνια περισσότερο από τον αδελφό του, γι ‘αυτό φαίνεται πολύ μεγαλύτερος.


Ποια δίδυμη είναι η καπνίστρια;

Και τα δύο δίδυμα είναι στην πραγματικότητα καπνιστές, αλλά το δίδυμο στα αριστερά κάπνισε 17 χρόνια περισσότερο από το ίδιο δίδυμο της. Μπορείτε να δείτε ότι το δίδυμο που έχει καπνίσει περισσότερο έχει μεγαλύτερες σακούλες κάτω από τα μάτια της και περισσότερες γραμμές γύρω από τα χείλη της .


Μπορείτε να μαντέψετε σωστά;

Μήπως υποθέσατε το δίδυμο στα δεξιά; Έχει καπνίσει για 16 χρόνια της ζωής της και έχει περάσει αρκετό χρόνο στον ήλιο που μπορεί να γερνάει το δέρμα, ενώ η δίδυμή της φαίνεται τουλάχιστον 10 χρόνια νεώτερη.

Το ίδιο όπως και παραπάνω από διαφορετική γωνία. Η καπνίστρια είναι στα αριστερά.


Ποια είναι η καπνίστρια;

Αν μαντέψατε το δίδυμο στα αριστερά, θα είχατε δίκιο. Έχει καπνίσει μισό πακέτο τσιγάρων την ημέρα για τα τελευταία 14 χρόνια, ενώ το δίδυμο δεν έχει καπνίσει ποτέ. Η συνήθεια του τσιγάρου έχει δώσει τα σαγηνευτικά της μάτια και έχει κάνει την εμφάνισή της πολύ παλαιότερη από το δίδυμο της ταυτότητας σε ηλικία 52 ετών.


Είναι το δίδυμο στα αριστερά ή στα δεξιά;

Αν μαντέψατε τη γυναίκα στα δεξιά, θα ήταν σωστή. Όχι μόνο έχει περισσότερες ρυτίδες στο πρόσωπό της, αλλά τα χείλη της δεν είναι τόσο παχουλό. Θα μπορούσατε να υποθέσετε ότι ήταν πανομοιότυπα δίδυμα;


Αριστερά ή δεξιά?

Ο καπνιστής είναι στα δεξιά.


Ποιος είναι ο καπνιστής;

Εάν μαντέψατε το αριστερό είναι σωστό.

 

Πηγή:
realfarmacy com