Παγκόσμια πρωτοτυπία της Alter ego, με τη νέα προνομιακή κάρτα!

Τώρα με τη νέα Bonus Card της Alter ego, επωφελειθείτε κι αποκτήστε εύκολα κι απλά, ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ!

alterego bonus card - αγορες Τι είναι η Bonus Card

Η Bonus Card είναι μία κάρτα προνομίων και επιβράβευσης αγορών με συλλογή πόντων, και ισχύει για αγορές μόνο για τα καταστήματα του δικτύου alter ego Aπόκτησέ τη σήμερα δωρεάν και απόλαυσε εκπληκτικά προνόμια.

alterego bonus card - εγγραφηΣυλλογή και εξαργύρωση πόντων

Mε κάθε αγορά σου στα καταστήματα του δικτύου alter ego, συλλέγεις 1πόντο για κάθε 1€ αγορών σε οποιοδήποτε προϊόν. Οι πόντοι εξαργυρώνονται με δύο τρόπους:
Α. Συγκέντρωση πόντων, για δωρεάν συσκευή ατμίσματος

Β. Έκπτωση 5€ για κάθε 100 πόντους που συγκεντρώνεις.

Τρόποι ενημέρωσης και εξαργύρωση

Κάθε φορά που επισκέπτεστε το Atmi ή ένα κατάστημα altereGo, μπορείτε να ενημερώνεστε για τους πόντους που έχετε ήδη κερδίσει. Εφόσον έχετε πάνω από 20 πόντους συγκεντρωμένους και πραγματοποιήσετε κάποια αγορά, μπορείτε να κάνετε και εξαργύρωση των πόντων.
Οι πόντοι εξαργυρώνονται πάντα μειώνοντας το ποσό που πληρώνετε για τις αγορές σας, και όχι σε μετρητά. Σε περίπτωση που το ποσό της εξαργύρωσης είναι μεγαλύτερο από το ποσό της αγοράς, το υπόλοιπο μένει στο λογαριασμό σας και μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενη επίσκεψή σας.

Online ενημέρωση

Συμπληρώστε στο παρακάτω πεδίο τον αριθμό της Bonus Card σας και πατήστε το κουμπί της αναζήτησης για να μάθετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει και την αξία της έκπτωσης που έχετε κερδίσει.